VERHUUR

De blokhut “Aan het pedje”, fungeert als thuishonk van het Jongeren Gilde Sevenum en wordt al jarenlang verhuurd aan een aantal Sevenumse verenigingen. Daarnaast is de blokhut tijdens weekeindes en vakanties ook te huur voor derden. Dit is echter beperkt tot collega jeugdverenigingen, zoals bijvoorbeeld de scouting, andere Jong Nederland verenigingen en scholen.

DE INDELING

DE ONTMOETINGSRUIMTE

In deze ruimte vind je een open haard, kapstokken en genoeg ruimte voor tafels, stoelen, en zo veel meer. Deze ruimte grenst aan de keuken.

DE KEUKEN

Aangrenzend aan de ontmoetingsruimte bevindt zich een ruime keuken. Deze keuken bevat een 6-pits fornuis met een grote oven. Daarnaast is er genoeg plek om een grote maaltijd voor te bereiden en genoeg plek voor een grote afwas.

DE SPORTZAAL

Er bevindt zich een grote sportzaal in onze blokhut. Deze ruimte bevat een hoog plafond, waardoor veel verschillende sporten goed kunnen worden uitgevoerd. Deze ruimte is niet alleen geschikt voor het sporten, maar is ook geschikt om met een grote groep in te slapen.

HET CREATIEF

Deze ruimte is een van de kleinste ruimtes binnen de blokhut. Het wordt voornamelijk gebruikt om creatief bezig te zijn. Deze ruimte bevat een vaste wasbak. Daarnaast kan er geslapen worden door ongeveer 10 personen.

DE STAFKAMER

De stafkamer bevindt zicht naast de sportzaal. Dit is een plek waar persoonlijke spullen kunnen worden opgeslagen en waar de leiding zich terug kan trekken.

DE ZOLDER

Onze blokhut heeft een extra ruimte op de bovenverdieping. Deze ruimte kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Daarnaast bevat deze ruimte ook een vaste wasbak en heeft het een uitzicht op de naastgelegen speeltuin en het grasveld. 

BUITENPLAATS

Rondom de blokhut is er een grote plaats voor fietsen. Daarnaast is rondom de blokhut veel gras waar bijvoorbeeld tenten kunnen staan. Naast ons eigen terrein ligt een speeltuin en een enorm grasveld voor sport en spel.

BUITEN STOOKPLAATS

Op ons terrein hebben wij een nieuwe, ruime stookplaats. Deze stookplaats is voorzien van veel zitplekken en deze moderne stookplaats houdt de warmte van het vuur lekker lang vast! 

OVERIGE RUIMTES

De overige ruimtes die zich in de blokhut bevinden zijn:

Hal
Gang
Douches
(Invalide-)Toiletten

DE LIGGING

Onze blokhut is gebouwd in 1981. Het gebouw ligt aan de rand van het centrum van Sevenum. Dit ligt op 5 minuten loopafstand. In het centrum vind je onder meer een supermarkt, twee cafetaria’s en diverse horecagelegenheden. Naast de blokhut ligt een skatebaan, speeltuin en een groot sportveld. Wilt u meer informatie over de ligging, klik dan op bovenstaande plattengrond.

ADRESGEGEVENS

Blokhut ‘Aan ’t Pedje’
Het Vongdere 1
5975BZ Sevenum
(.077) 4673181

INTERESSE?

Heb je na het lezen van de bovenstaande informatie interesse om de blokhut voor een jeugdvereniging te huren? Neem dan contact op met onze beheerder Piet Teeuwen:

Tel. 06 10399145
E-mail: verhuur@jongerengildesevenum.nl