WORD LID VAN HET JONGEREN GILDE SEVENUM!

LID WORDEN

Jou moeten wij hebben!!

Zo, jij bent dus op zoek naar avontuur en gezelligheid? Wij hebben de oplossing voor jou!! Word lid van het Jongeren Gilde Sevenum. Daar vind je wat je zoekt!
Download dit aanmeldformulier, vul het in, print het en lever het in bij onze leden administratie; Joyce Jansen, Schepenhof 10, 5975 VJ Sevenum.

EERST EVEN PROEFDRAAIEN??
Dat kan zeker! Kom naar de blokhut wanneer jouw leeftijdsgenootjes ook groep draaien en doe lekker mee. De eerste 3 keer zijn vrijblijvend. Bevalt het je hierna goed en vind je Jongeren Gilde toch wel ruig? Dan kun je lid worden door alsnog het aanmeldformulier in te vullen!

VERSCHILLENDE GROEPEN
Het Jongeren Gilde Sevenum kent verschillende groepen. Afhankelijk van jouw leeftijd word jij lid van één van de volgende groepen:

Maxioren, alle kinderen vanaf groep 4 van het basisonderwijs
Junioren, alle kinderen vanaf groep 7 van het basisonderwijs
Senioren, alle kinderen van de eerste drie jaar van het voorgezet onderwijs

Op de paginaGroepsindelingen kun jij terug vinden op welke dag en tijd jouw leeftijdsgenoten groep draaien!

 

BEDRAGEN SEIZOEN 2021-2022

CONTRIBUTIE 2022/2023
Leden basisschool > €40,00
Leden middelbare school > €50,00

ZOMERKAMPGELDEN 2023 
Leden Basisschool   € 55,00 (groep 4-5) / € 60,00 (groep 6-8) 
Leden Middelbare school    € 70,00 

 

WAT IS HET JONGEREN GILDE?

Het Jongeren Gilde is een leuke club waar je iedere week met dezelfde groep kinderen en leiding, op dezelfde tijd steeds weer andere dingen doet. Dit is 1 of 1½ uur.

Bij het Jongeren Gilde kun je van alles doen: spelen, ravotten, sporten, knutselen, spannende speurtochten lopen, geheim agent spelen, kamperen, toneelstukjes opvoeren, vuurtje stoken, koken, chips maken en nog veel meer. Je ziet het: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Jongeren GIlde Sevenum.

HET GROTE KAMP
Aan het einde van het groepsjaar gaan wij met zijn allen op kamp. Dit is ter afsluiting van het succesvolle jaar. Ieder jaar vind dit plaats in de eerste week van de zomervakantie zuid-Nederland. Je gaat lekker op kamp in een mooie blokhut of de oudere kinderen gaan kamperen in een tent. Lekker vrij zijn, leuke speurtochten doen, ravoten in de bossen. Niets is mooier dan in de ochtend buiten te eten.

ONZE BLOKHUT
Het Jongeren Gilde is lid van Jong Nederland Limburg. In Limburg zijn meer dan 5.000 kinderen lid. Dat is toch erg veel. Zij zijn allemaal lid omdat ze Jong Nederland een gave en ruige club vinden. De blokhut is het clubgebouw waar jij wekelijks bij elkaar komt. De blokhut van het Jongeren Gilde ligt aan Het Vongdere, een zijpaadje van de Dorperweiden. 

EN ER IS MEEEEEER....

Omdat Jong Nederland in heel Limburg afdelingen heeft, treffen de kinderen van verschillende plaatsen elkaar regelmatig. Er worden speldagen, kampen en toernooien georganiseerd. Als jij het leuk vindt, kun jij daaraan deelnemen. 

EN JUFFROUW OF MEESTER??
Dat kennen wij bij het Jongeren Gilde niet. Wel leiding die met de voornaam kunnen worden aangesproken! Bijvoorbeeld Ümit en Lieke die jou elke week meenemen in het spannende spel van Jongeren Gilde. Zij kunnen dit heel goed, want er worden binnen het Jongeren Gilde en Jong Nederland Limburg meerdere cursussen gevolgd. Ook ouders kunnen gerust zijn. De naam Jong Nederland Limburg staat al meer dan 70 jaar voor een goede en betrouwbare organisatie. De plaatselijke groepen worden door een professionele provinciale organisatie ondersteund.